Първият LEED Gold
офис проект в България

Sofia Airport Center (SAC) е бизнес комплекс, предоставящ здравословна и модерна работна среда, отговаряща на най-високите международни стандарти за качество.

 

Локация: Разположен в бизнес зоната до летище София, комплексът е леснодостъпен с кола и градски транспорт. Метростанция №22 – Софийска Света гора – се намира в непосредствена близост и осигурява директна връзка с центъра на града. Пътуването с автомобил от сградата на Народното събрание до SAC отнема около 15 минути, благодарение на близостта на комплекса до главните булеварди „Цариградско шосе“ и „Брюксел“.

1/2

Неповторима среда: Тихата паркова среда на SAC, сред която са разположени сградите, допринася за постигането на баланс между интензивното работно ежедневие и необходимостта от почивка. Обширните зелени пространства за отдих, допълнени от редица първокласни удобства, предлагат на едно място всичко необходимо на служителите, за да се чувстват те по-удовлетворени и да бъдат по-продуктивни.

 

Устойчивост: SAC е разпознаван като един от най-устойчивите проекти не само в България, но и за региона. Той е първият в България офис проект със златен сертификат за устойчивост от LEED Gold (Leadership in Energy and Environmental Design).

2/2