Насладете се на деня в
Sofia Airport Center

Удобства и услуги в комплекса

Заедно с нашите наематели в Sofia Airport Center създадохме общност на модерни и отговорни компании, ценящи здравословната работна среда и удовлетвореността на служители си.

 

Отдих: Обширните зелени площи и градини, разположени на територията на целия комплекс, са любимо място за почивка на служителите. Пешеходните алеи и местата за сядане около централното езеро са предпочитана локация за прекарване на работните почивки или срещи с приятели. Тропическата зимна градина осигурява досег с природата във всеки сезон, а безплатната Wi-Fi мрежа я превръща в удобно и различно място за работа. 

1/3

Възможности за хранене: Понеже знаем, че цените разнообразието, сме осигурили възможност да избирате между различни типове заведения за хранене в SAC. Може да се насладите на кроасан с домашна лимонада в нашата пекарна или да опитате разнообразието от вкусни основни ястия, супи, салати и десерти в някое от другите заведения в комплекса.

Спорт: В спортната зала на SAC може да посещавате тренировки по народни танци, йога, айкидо, гет фит и канго джъмпс.  Тези от вас, които предпочитат отборните надпревари,  могат да се включат във футболната лига на SAC. Срещите от лигата се провеждат в спортен комплекс Arena Bauhaus, който се намира на 5-минутно пешеходно разстояние от комплекса.

2/3

Още услуги: Другите удобства и услуги, които са на ваше разположение в комплекса, включват: автомивка, аптека, банкомат, зали за обучения и събития, вендинг автомати за храни и напитки, съблекални с душове и шкафчета за велосипедисти, безплатна Wi-Fi мрежа в общите части.

 

….и това не е всичко! С вашата SAC Community Discount Card може да се възползвате от преференциални цени и отстъпки в множество търговски обекти в целия град. Научете повече за картата тук.

3/3