Календар със събития

Няма събития за тази дата

Дейности

Sofia Airport Center е предпочитано място за различни мероприятия ­ развлекателни и спортни събития, тематични активности през годината, фермерски пазари и други. Комплексът често е домакин на национални и международни конференции и семинари. В календара за събития може да следите всички актуални събития и дейности, организирани от бизнес парка.

Удобства

В офис средата на Sofia Airport Center всеки се чувства специален! Смело можем да заявим, че с нашите наематели успяхме да изградим общност от модерни и отговорни компании, успешно предлагащи  на служителите си хармонична атмосфера. Всички усилия, насочени към подобряване на външната и вътрешната среда, са в името на хората и тяхната здравословна и безопасна среда на работа.

Sac карта с отстъпки

SAC Community Discount Card е предназначена специално за служителите на всички компании-наематели в Sofia Airport Center. Вземи своята карта още днес и се възползвай от промоционални цени и отстъпки в търговската мрежа на партньорите ни веднага. Търговците си запазват правото да променят условията на промоционалните предложения и „СОФИЯ ЕЪРПОРТ ЦЕНТЪР" ЕАД не гарантира предоставянето им, както и не носи отговорност за допуснати технически грешки. Използвайте картата си, за да получите специални отстъпки в следните обекти:


Сгради в съседство